bx. eyewear inspirations

Trendy brillenmode voor hem en voor haar.

De bril is veel meer dan een hulpmiddel om goed te kunnen zien. In de afgelopen jaren is het meer en meer een modeaccessoire geworden. bx. eyewear inspirations ontwerpt brillen die precies doen wat de merknaam al doet vermoeden namelijk: zij inspireert.

Trendy dames- en herenbrillen met een heel eigen stijl, gebruik van kleur, nieuwe materialen, structuren en combinaties hiervan. Modebewuste brildragers zijn hier op de juiste plek. Bekijk de “Style-Wereld” van Bexx en laat u door onze actuele brilmode fascineren en inspireren.

Inspiratie is natuurlijk nodig voor het ontwerpen van de nieuwe monturen. Het creatieve team van Bexx bestaat uit een op elkaar ingespeeld jong designerteam. bx. eyewear haalt haar inspiratie uit de trends die gepresenteerd worden tijden de Berlijn fashion-week en de interantionale mode- en lifestylebeurzen. Tevens is natuurlijk de tv- en filmwereld een belangrijke inspiratiebron in actuele trends.

Welke vrouw herinnert zicht niet de bioscoopfilm gemaakt na de succesvolle tv-sserie “Sex and the City”. Hierin dragen trendsetter Carrie Bradshaw ( Sarah Jessica Parker) en haar droomman Mr. Big ( Chris Noth) in één van de eerste scènes brilmonturen van topdesigners.

De film ondersteunt de trend dat de bril meer en meer een modeaccessoire geworden is.